KJJ 3

Nieuws

Op 20 oktober laat in de avond zijn de pups van Jinx en Neo geboren, 4 reutjes en 4 teefjes. Het was een vlotte bevalling in 2 uur tijd waren alle pups geboren. Moeder en pups maken het goed. Nieuwsgierig naar de pups, kijk in het fotoalbum.

En inmiddels hebben we de toekomstige baasjes ook al blij gemaakt.

Op donderdag 20 augustus zijn we afgereisd naar Loxstedt (Duitsand). De dag er na zijn we naar Claudia(eigenaar van Neo) geweest voor de eerste dekking met Neo. We hebben twee mooie dekkingen gehad op 21 en 22 augustus.

Dan is het 4 weken op de echo wachten en die hebben we op maandag 21 september gehad en onze gevoelens zijn bevestigd, Jinx is dragend. We verwachten de pups rond 23 oktober. Alle pups hebben al een baasje die op ze wachten.

We hebben een paar foto's aan het fotoalbum toegevoegd.

                                                                          IMG 20200921 echo

Op 26 mei heeft Jinx haar oogonderzoek gehad, ze is vrij behalve van distiachis/ectopishe cilie.

Afgelopen zaterdag 13 juni hebben wij de dekbeoordeling van de club gekregen. Deze is positief en voldoet dus aan het VFR- vereniging fokregelement.

We hebben gekozen voor Waswanipi Borneo, roepnaam Neo. Neo woont samen met zijn baasjes in Duitsland. Neo heeft een mooie sportieve bouw met een geweldige lieve uitstraling. De wachtlijst voor deze combinatie is GESLOTEN

Jinx heeft afgelopen maand twee testen gehad, de CDDY en de test DM.

Jinx is CDDY vrij maar drager van het gen DM. Hier moeten we dus rekening mee houden voor het zoeken van een partner.

Op 21 december zijn Jinx en ik weer eens na lange tijd naar de show geweest en niet geheel zonder resultaat.

We stonden in de Open-klasse, hier heeft ze een 1U gescoord maar als klap op de vuurpijl is ze ook beste teef (BOS) van het ras geworden.

Ook haar dochter Joy (Red Amicum Spring Cool of Flame) liep mee in de Puppy-klasse en ze werd Beste pup en mocht ook meelopen in de Ere-ring.

Het was een mooie en gezellige periode, maar afgelopen weekend was het toch zover. De nieuwbakken baasjes stonden al een tijdje te trappelen maar mochten dan eindelijk hun puppie ophalen. Na gezellige bakjes koffie hebben we in zes keer afscheid genomen van de pups

Gister zeer vroeg in de ochtend (nog in de nachtelijke uurtjes) zijn er zes puppies geboren. Het ging niet vanzelf maar moeder en pups maken het goed. 

Contact

Annette Hiddink
Jacob van Ruysdaelstraat 11
7021 DE Zelhem

mobiel:    06-83013751
email                            Volg ons facebook

Lidmaatschap

Wij zijn lid van: