KJJ 3

Nieuws

Afgelopen week hebben we een positief dekadvies ontvangen voor Jinx. We hebben gekozen voor Raven (Rhineferry's Raven Stout Quitro).

Raven is een hele fijne stabiele en sociale reu en we denken dat hij een mooie combi met Jinx is.

ECVO - onderzoek Jinx

Afgelopen week heeft Jinx haar oogonderzoek gehad. Ze is voorlopig vrij verklaard.

Nu kunnen we verder plannen maken voor haar eerste nestje in het voorjaar van 2019

Zo eindelijk na lange tijd weer gewerkt aan de website. Inmiddels is ons laatste nestje alweer bijna 22 mnd.

Jinx die bij ons is gebleven heeft zich de laatste tijd goed ontwikkeld en is een fijne stabiele dame aan het worden. Ze heeft inmiddels al wat onderzoeken gehad waaronder de HD en ED. Volgende maand gaan we verder met de laatste onderzoeken.

Trots mogen we nu ook te kennis geven dat James (Guus) nu beschikbaar is als dekreu. Verdere info onder zijn eigen pagina.

Inmiddels zijn de pups al weer 4 weken oud. De dames en heren groeien goed, naast melk van moeders doen ze zich ook te goed aan rijstebloempap en gewelde brokken. jammie jammie.

Jody en Fellow zijn trotse ouders geworden van 8 puppies. De geboorte heeft plaats gevonden op 1 november 2016. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. Alles is prima verlopen, tevreden pups en een tevreden Jody. Alle pups hebben al een baasje die op hun wachten.

Fotootjes kun je zien onder Nest 2 en op de facebookpagina van Red Amicum

Afgelopen donderdag (29-09-2016) hebben we een echo laten maken. YOEHOE Jody is dragend. Rond 2 november kunnen we de pups verwachten.
De foto van de echo staat onder nest 2.

Op 30 en 31 augustus is Jody gedekt door Fellow. Over 4 weken willen we een echo laten maken. Als alles goed gaat hopen we rond 2 november 2016 weer een nestje te verwelkomen.

Contact

Annette Hiddink
Jacob van Ruysdaelstraat 11
7021 DE Zelhem

mobiel:    06-83013751
email                            Volg ons facebook

Lidmaatschap

Wij zijn lid van: