KJJ 3

 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Annette Hiddink, ik ben getrouwd met Dirk en we hebben twee opgroeiende dochters.
Onze liefde voor de toller is een aantal jaren geleden begonnen. We waren eerst op zoek naar een hovawart, maar dit ging nogal moeizaam.
Door mijn toenmalige werk als hondentrimster, kwam ik in contact met een toller. Hier was ik zeer gecharmeerd van. Toen ik na het werk weer richting huis ging, heb ik meteen de boeken en de computer geraadpleegd, om me verder te verdiepen in het ras.
Na overleg met het hele gezin zijn we voor de toller gegaan. Na goed vier maanden konden we Kobus ophalen bij Monique en Misja in Froombosch. Dit ging nog niet zo gemakkelijk aangezien er op 20 december 2009 een dik pak sneeuw in Nederland lag. We zijn met een vaartje van 50 km per uur richting Groningen vertrokken. Na goed 10 uur onderweg geweest te zijn kwamen we weer in Zelhem aan.

Eenmaal besmet te zijn met het tollervirus wilden we graag een tollerdame erbij, in mei 2012 kwam Jody ons gezin uitbreiden. Jody hebben we gelukkig met andere omstandigheden op kunnen halen. Hiervoor gingen we weer richting het noorden. Jody is in Drenthe geboren bij de Fam. Paas in Schipborg.

Uit het laatste nestje van Jody hebben we Jinx aangehouden. Met haar hopen we in de toekomst weer een nieuw nestje te fokken.

Met alle drie de honden hebben we verschillende trainingen gevolgd. Momenteel doe ik met Jinx nog een jachttraining.

 

Contact

Annette Hiddink
Jacob van Ruysdaelstraat 11
7021 DE Zelhem

mobiel:    06-83013751
email                            Volg ons facebook

Lidmaatschap

Wij zijn lid van: