Annette met Yentle

Mijn naam is Annette Hiddink en ik ben getrouwd met Dirk Hiddink. We hebben twee volwassen dochters die nog bij ons thuis wonen.

Toen ik Dirk leerde kennen, had ik al een aantal jaar in een dierenpension gewerkt en daar heb ik toen ook mijn trimdiploma mogen behalen. Tijdens mijn werk in het pension heb ik verscheidene nestjes Jack Russell's geboren zien worden. Uit één van deze nestjes heb ik een Jack Russell meisje zelf mogen houden. Hier heb ik zelf nooit mee gefokt. Na een aantal jaar kregen wij een Jack Russell teefje als herplaatser bij en in 2003 kwam onze Doerak, een reutje. Toen onze 2 dames niet meer leefden, gingen we kijken naar een iets grotere hond en ons oog viel op de Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

Onze eerste toller was Kobus. Kobus hebben we in de winter van 2009 opgehaald bij de kennel Suncatcher. Door Kobus is onze liefde voor de toller gegroeid en toen begon het bij mij te kriebelen om zelf een nestje te gaan fokken. En 2,5 jaar later kwam Jody op ons pad. Jody komt van de kennel Red Fairy Tales te Schipborg.

Jody kreeg haar eerste nestje op 20 mei 2015, 3 reutjes en 3 teefjes. Dit nestje draagt niet onze kennelnaam Red Amicum, omdat ik onze kennelnaam pas bij het volgende nestje heb aangevraagd. Uit haar tweede nestje hebben we Jinx aangehouden en zij draagt -net zoals de nestjes die er naar volgden- wel onze kennelnaam; Red Amicum, dit betekent Rode Vriend in het Latijns. Jinx heeft in totaal 3 nestjes grootgebracht en uit haar laatste nestje hebben we Yentle aangehouden. 

In september 2021 is onze Jack Russell, Giggle (Nihon Koku Magic Design by Zorah) bij ons komen wonen. We hebben haar opgehaald in Zierikzee. Heerlijk om weer zo'n kleine dribbel in huis te hebben.
We zijn lid van NVJRT. Voorheen waren we dat ook bij de tollerclub, maar ik heb een weloverwogen keuze gemaakt om dat niet meer te zijn sinds 2023. Uiteraard blijf ik fokken op een verantwoorde manier en ik zal dus de nodige gezondsheidsonderzoeken blijven doen, die mogen/moeten ten allertijden bij een bezoek aan ons besproken en ingezien worden. 

Contact

Annette Hiddink
Jacob van Ruysdaelstraat 11
7021DE Zelhem
06 83 01 37 51

Socials

Mail
Facebook